от понеделник ще има и ще се актуализира своевременно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА ДРАГ ДЕЙ 2010 - Сапарева Баня
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеИ слава Богу, иначе някое чипосано 1.9 жтд щи накъса шортите
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеаз се записах , искам да бия червено едно червено qv турбо
ее аз кът съм 1372 кубика къде ме турга
те в ниския или високия клас
Тва ку ве никога няма да биеш
престани да занимаваш хората с твоя кош
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеша се запишеш там закъдето имаш гащи.
престани да занимаваш хората с твоя кошТо тва Рунто ще стигне ли до пистата или ще се бъгне електрониката агейн.
Last edited by thecleaner; d.m.y г., 07:04.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКлас А
Автомобили без принудително пълнене до 2000 сс и с принудително до 1400 сс.
1,4 турбо . 1,7 = 2,4 атмосферни така,че ???2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
-
нещо за интериора и резервните гуми и оборудване??????
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениенещо за интериора и резервните гуми и оборудване??????
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеСедалка и колан да са налични, останалото без значение. Важното е екстериора да е наличен, осакатени коли няма да се допускат - липса на капаци, брони, стъкла и т.н.
Накратко - колите трябва да оборудвани с всичко необходимо за движение по пътищата.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеша се запишеш там закъдето имаш гащи.
престани да занимаваш хората с твоя кош
което ми напоня че мога и нитрати да и пъхнаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от TS. Къв е проблема?
Първоначално публикувано от FearЩе ми се да питам, за всеки случай - за свободните стартове, нали е възможно записване и плащане на таксите на място?Last edited by MrX; d.m.y г., 21:46.
Comment
-
Тези които ще се пуснат само в отделни стартове, ще бъдат регистрирани и ще си плащат таксата само на място. Не е необходимо да изпращат от сега заявки.
Все пак това е за хората които на място ще поискат да видяг що е туй драг и какво време постига тяхия автомобил.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеСедалка и колан да са налични, останалото без значение. Важното е екстериора да е наличен, осакатени коли няма да се допускат - липса на капаци, брони, стъкла и т.н.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеНе би ли трябвало да си имат всичко като резервна гума и т.н.?
Comment
Comment